Vecka 1: Pass 2 – Mother fucker

Då var mitt andra pass till ända i min personliga programmering. Jag summera passet eller rättare sagt avslutet med Mother Fucker! Det kan ha varit bland det jobbigaste jag har gjort. I alla fall i klass med tung ”Fran” med burpees.

Ska tilläggas att jag känner av gårdagen med härlig träningsvärk men det är bara köra på. Tyckte inte passet såg så blodigt ut innan, men som många gånger förr fick man äta upp det.

A-delen

3 varv

 • 6 st Bulgarian split squat / ben @ 20 kg (3 sek ner)
 • Vila 60 sek
 • 5-8 st strikta kettlebells pressar @ 20 kg / hand (2 sek i toppläge)
 • Vila 2 min

Klarade av allt som förväntat. Alltså startade vi med nemas problemas

B-delen

3 set

 • 5 st marklyft @ 110 kg – 130 kg 
 • Vila 60 sek
 • 5-8 st HSPU
 • Vila 60 sek

Resultat: 120 kg – 120 kg – 130 kg, 7 strikta – 7 strikta (35 kg under) – 7 strikta (35 kg under)

Börjar väl ta sig lite mer med HSPU, men måste jobba lite extra för komma i fatt.

C-delen: Metcon

Varje minut i 20 min

 • Udda minut:
 • 5 st Powercleans @ 60 kg
 • 5 st K2E (Knee to elbows)
 • Jämn minut:
 • 15 st Double Unders
 • 5 st armhävningar med släpp

Det var detta jäkeln som blev en mother fucker. På förhand och nu när jag sitter och kollar på den så verkar det inte jättemärkvärdig, men den sög musten ur en. Grymt tung och bra puls genom hela passet. Stefan sa att man minsta skulle få 15 sekunder per minut till vila och det gick bra fram till sista 6-7 min då jag fick en vila på mellan 0-15 sek. Jag klarade alla varven utom det sista på den näst sista jämna då jag avbröt på 11 DU för att kunna göra mina armhävningar och direkt på nästa varv. Men supernöjd med det efteråt grymt bra jobbat och känns gutt.

Har nog aldrig sett Stefan så nöjd som när jag lyckas få fram att det kan vara bland det värsta jag har gjort någonsin mitt i passet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>