Vecka 1: Pass 3 – Row row row the boat

Jag börjar känna att mängden har ökat då jag har ganska ont i hela kroppen in för dagens pass.
Det ska bara genomföras och så får vi under morgondagen hur jag mår om det blir en eller två dagar vila.

A-delen

3 set

 • 6-8 st Trap 3 Raise @ 5 kg (tempo 30X1)
 • Vila 60 sek
 • 20 st Hallonbåtar (Hollow rocks)
 • Vila 60 sek

B-delen: Front squats

 • 6 reps @ 60 % (75 kg)
 • 4 reps @ 70-75 % (94 kg)
 • 3 reps @ 80 % (100 kg)
 • 6 reps @ 75 % (94 kg)
 • 4 reps @ 80 % (100 kg)
 • 3 reps @ 85 % (106 kg)

Hoppade över sista setet då jag började bli riktigt trött i ryggslutet.

C-delen: Row row row the boat

På tid

 • 2000 m rodd

Resultat: 7:07 min

Har väl aldrig seriöst rott innan så det var lite nytt för mig. Svårt att vet hur hårt man ska gå ut eller om det bara att ösa eller hur man ska lägga upp det. Svårt vad man ska köra för motstånd på maskinen också.

Inställningen fick bli 8 och startade hårt och dippade i mitten men sista 500 m ser man slutet och då är det bara att köra på och sista 250 m är fullös som gäller. Så fick upplägget bli denna gången. Men vad jag har förstått så är det en hyffsad tid för det finns något som heter sub 7 alltså försöker komma under 7 min vilket ska vara väldigt bra. Så nästa. Kan dock tilläggas att jag hade 300 meter kvar när Khalipa sprintade in första platsen i Games och sedan fortsatte 19 km till :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>