Morgonwod tisdag 14 maj

Ytterligare ett morgonpass avklarat och jag kände mig pigg med bra flow och go. Lite oroväckande att jag började ömma ganska ordentligt i vänster axel efteråt så nu blev jag lite orolig om det är så att jag har fått en inflammation i ett muskelfäste eller vad som är på G. Har haft lite känningar ett tag, men idag så sa kroppen i från efteråt. Kanske det blir aktiv vila resten av veckan och låta axlarna ”vila”.

Nu till dagens pass.

Teknik & styrka

6 rundor

  • 2 st tunga strikta push-press
  • 2-3 min vila

Resultat; 60 kg – 65 kg – 70 kg – 70 kg – 70 kg – 71 kg 

Sjuktnöjd med min strikta push-pressar. När jag inte trodde att jag hade mer än att klara 70 kg så klämmer man in 71 kg och PR.

Metcon

8 min AMRAP

  • 10 st pull-ups
  • 15 st thruster @ 42,5 kg
  • 30 st double-unders

Resultat: 2 varv + 18 DU @ RX

Hyffsat nöjd, men vill få bättre flyt på det och klara fler. Idag var det dock DU som ställde till det en hel del då de var tungt och inget flyt alls i det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>