Födelsedagswod 9 maj

Fyllde år i torsdag och det var röd dag för Kristi himmelsfärd, men det hindrade inte för att boxen skulle varit öppen och att man skulle kunna köra sitta vanliga morgonpass.

Det blev inte riktigt lika tungt som i tisdag då det var TUNG Fran denna wod gick inte lika hårt på kondisen utan slet på axlar och bröst på ett fint sätt som gjorde att jag inte klarade med bra flyt mer i två omgångar och sedan jobbade mig igenom de två sista. Men grymt skönt och bra pass.

Teknik

5 set

  • 5 st bänkpress @ 20X1
  • Vila 2 min (mobilitet)

Resultat: 60 kg – 70 kg – 75 kg – 77,5 kg – 80 kg

Sjuktnöjd med resultatet då jag inte har kört bänkpress på år och dar och kunde köra med bra vikter.

Metcon

4 rundor på tid

  • 10 st ring-dips
  • 20 st toes-to-bar
  • 30 st double-unders

Resultat: 13:10 min @ RX (alltså allt som förväntat och inte skalat)

Känner mig sjukt nöjd att jag har börjat kunna köra mycket på RX alltså rekommenderade övningar och vikter. Det var inte så jobbigt konditionsmässigt utan man tog slut i musklerna på ett gott sätt. Att jag sedan gör de två sista rundorna med 30 st double-unders i rad känns så jävla skönt och gott. Jag som har haft sådana jävla problem med det. Kanske det har börjat släppa lite?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>