Lördag 27 april – PR i Push-press

Missat att lägga upp ett par träningar nu såg jag, men jag vill passa på att lägga upp passet från i lördag då jag slog PR i Push-Press. Riktigt roligt och kändes otroligt bra – 90 kg! Och då tror jag det finns lite kvar att pressa ut så det är jäkligt roligt.

Ska antingen skapa en ”sticky”-post med alla min PR i eller sida så att man enkelt kan se och följa utvecklingen.

Teknik

  • Bygga till en 1RM i antingen Push-Press / Push-Jerk / Push-Split

Resultat: 90 kg *PR*

Metcon

5 min ARAMP 

  • 10 st Thrusters @ 40 kg
  • 10 st Toes-To-Bars

Vila 5 min

  • 1600 m löpning

Resultat: 4 varv + 7:18 min

Första delen av metconen kändes riktigt bra och jag kände mig stark, men när vi kom till löpningen var det riktigt tungt. Måste verkligen komma igång med löpningen eller va fan det är som gör att jag tycker det är så satans jobbigt.

Eller är jag inte bättre och att jag innan har fått det genom fotbollen, men nu inte har det lika naturligt i kroppen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>