Muscle-up baby muscle-up

Idag gjorde jag det – MUSCLE-UP! Grym jävla känsla! Inte för att jag har testat så mycket sista tiden, men med tanke på den korta tiden som jag har hållit på med det här så är det en grym bedrift som jag är supernöjd över. Har inte klarat en enda innan och inte varit så jäkla när heller och så idag så klarade jag det och sedan t.o.m. två stycken i rad.

Teknik

15 min

  • Hitta en tung clean – jerk 

Resultat: 80 kg PR

Metcon

3 set 

  • 60 sek max reps clean jerk (frivändning med press) @ 61 kg / 43 kg
  • Vila 3 min

Resultat: 7 – 8 – 9 @ 61 kg

Sjukt jävla nöjd med dagens pass. Första gången jag kör på rekommenderad vikt också. Grym eftermiddag.

Här har ni muscle up i lite stil studio

Eller som denna underbara video där man firar like a Champ!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>