Lördag 11 maj Re-Open 13.2

Lördagspass och första utepasset för året och vilken otroligt härlig känsla med solen gassande och bra syresättning. Det blev en repris på den andra tävlingen i Open i år. Lite kul att få testa på det som de som tävlar kör. 

Metcon (Open 13.2)

ARAMP 10 min

  • 5 st S2OH (Shoulders to over head) @ 52 kg / 35 kg
  • 10 st marklyft
  • 15 st boxhopp

Resultat: 181 st @ RX

Fortsätter att köra RX och det är jag sjukt nöjd över, men faktiskt lite missnöjd med resultaten på denna. Borde nog kunnat ösa på lite mer och när jag kollad upp vad andra klarat så gjorde det mig ännu mer begrymmad. Sjukt missnöjd med boxhoppen som jag verkligen inte får något flow i och måste jobba hårdare på. ÖKA!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>