Baspass måndag 25 mars

Lagom mör efter gårdagens maratonpass på närmare fyra timmar så lovar jag att idag så kände jag av kroppen och det bränner på massa underbara och härliga ställen. Så var aningen kluven inför dagens pass hur jag skulle klara detta, men det skulle visa sig att jag skulle klara det med bravur.

Styrka & teknik

Bygga en tung 3:a med thrusters på 15 – 20 min

Resultat: 65 kg

Slutade på 65 kg, men hade 5-10 kg till att ge, men fortfarande aningen kluven över hur kroppen skulle reagera på kommande metcon som innehöll mycket axlar. Tog det försiktigt, men vet att jag klarar mer.

Metcon ”Fran”

21 – 15 – 9 på tid

  • Thrusters (25 kg)
  • Pull-ups

Resultat: 4:09 min

Sjukt jäkla nöjd. Kände mig riktigt stark och thrusterserna som jag inte tränat så mycket på klarade jag med bravur och kunde haft säkerligen 30 – 35 kg för att större utmaning. Pull-upsen klarade jag också utan problem. Jag hade tagit fram ett gummiband för att jag var osäker på om jag skulle klara att tre seten själv, men det visade sig inte vara några problem. Med ett stopp på de två sista så rullade det på riktigt bra och dags att börja tro mer på sig själv. Tror visst jag börjar komma in i detta på allvar nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>