Baspass måndag 5 mars

Idag är första passet på en och halv vecka pga mycket jobb och liten minisemester. Jag fick verkligen sota för att jag hade haft roligt på resan och att det möjligtvis hade blivit lite för mycket alkohol för idag kändes det som om det var första gången jag tränade. Det var ett helvete där jag förstörd efter passet och riktigt förbannad på mig själv. Känns surt att utsätta kroppen för vad jag gjort och det märks så tydligt en dag som denna.

Styrka & teknik

5 varv

  • 8-10 st Front-squats med kettlebell
  • Max antal pull-ups
  • Vila 3-4 min

Resultat: 20 kg / 20 st – 24 kg / 13 st – 32 kg / 11 st – 32 kg / 14 st – 32 kg / 15 st

Gick helt ok förutom att jag inte kunde öka mer i squatsen pga att jag inte orkade hålla upp dom med underarmarna. Pull-ups gick helt ok om man kollar till övriga passet, men fick huvudvärk på första vilket att jag var lite mer försiktig på kommande.

Metcon

15 – 12 – 9 på tid

  • Front-squats med kettlebell (24 kg)
  • Kettlebells-svingar (24 kg)
  • Burpees

Resultat: 7:18 min

Helvetesrundan slutade till slut och jag var totalt slut. Ingen ork alls idag och riktigt dåligt tempo. Time to shape up!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>