Passet som aldrig blir av blev av

Idag vaknade jag tidigt och låg och pillade lite på mobilen och funderade på om jag skulle gå upp och äta frukost för att sedan bege mig tidigt till kontoret och börja jobba. Men solen lös utanför och jag fick det där innefallet som man ibland kan få och oftast så tänker man det på kvällarna och liknande; att man ska löpa på morgonen innan jobbet.

Jag har fortfarande fruktansvärd träningsvärk i låren och rumpan efter fystestet i söndags och måndagens pass med thrusters och tog till detta som en ursäkt för att även denna gång hoppa över morgonpasset. Men sedan va fan om jag så bara springer 2 km så är det bättre än ingen. Så det vara bara att snurra på skorna och dunka musiken i lurarna och sedan ge sig ut och se hur långt det skulle räcka.

För att vara första passet på året så kändes förvånansvärt bra och då med tanke på statusen i låren. Jag bestämde mig att inte kolla Runkeeper under vägen och inte heller få uppläst kilometertider och liknande utan bara låta det rulla på och se hur länge det skulle hålla.
Crossfiten måste ändå gjort susen för konditionen då det tog mig 7,5 km från start till mål på tiden ~45 min.

Grymt skönt att vara igång och nu är det bara att börja jobba mot 21 km målet jag har satt upp för året.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>