Vecka 2: Pass 1 – One for the legs

Idag körde jag vecka 1 fjärde och sista pass. Kom i lite ofas mer starten och med volymen på passen ska jag erkänna att jag kände mig lite sliten så fick bli två dagars vila och sista passet för bli vecka 2 första.

Ska villigt erkänna att jag bävat lite inför detta passet sen jag såg det första gången. En del nya saker som jag inte har riktig koll på eller hur pass bra jag skulle klara av det. No fear jag här för att bli bättre nu kör vi.

A-delen

3 set ej på tid

 • 30 st double unders
 • Planka max tid
 • 10 st toes through rings

Resultat: 3:00 – 2:30 – 2:00 min på plankan Nöjd och toes through rings gick bättre än förväntat trodde det skulle vara svårare men gick fina fisken. DU gick även riktigt bra och två set obrutna och det sista med ett stopp är jag riktigt nöjd med.

B-delen

4 set

 • 10 st viktade utfallssteg / ben @ 20 kg / hand 
 • Vila 60 sek
 • Max antal stationerade dips (temp 30X1)
 • Vila 60 sek

Resultat: 18 – 11 – 10 – 12 st dips

C-delen: One for the legs

4 varv på tid

 • 10 st chest-to-bar pullups
 • 10 st HSPU
 • 10 st goblet-squats @ 24 kg
 • 10 st svingar @ 24 kg
 • 40 m släde viktad med 50 kg
 • Vila 2 min mellan varven

Resultat: 3:44 – 4:16 (40 kg under HSPU) – 4:21 (40 kg under HSPU) – 4:31 (40 kg under HSPU)

Det var en tung avslutning som förväntat med riktigt bra puls och go avslutning på varje varv för benen. Var tvungen att skala ner mina HSPU för att jag klarar inte så pass många korrekt. Så jag valde att lägga under 40 kg för att få lite fart på passet och inte fastna för länge just på HSPU. Nu är det extra träning på HSPU som gäller och även jobba på tekniken för att få till kippade för just nu jobbar jag bara med strikta för att jag inte riktigt kan eller får till dom. Det skulle kunna underlätta en del om man lyckas få in de.
Kan ju meddela att efter först squatsen och sedan svingarna så blev det duktigt tungt med släden 40 m och det var det jag trodde jag skulle vara bäst på eller han power för att göra, men fy fan det var tungt och gutt.

Nu laddar vi inför ett nytt pass under morgondagen som jag fortfarande inte vet hur det ser ut så det ser vi fram emot med spänning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>