Push-pressar, frivändningar och burpees

Dagens pass bestod att återigen push-pressar under teknik och styrkedelen visste inte riktigt hur kroppen skulle reagera på träningen idag då jag kände mig ganska sliten och träningsvärk och ont lite här och där, men det skulle visa sig fungera riktigt bra.

Teknik & styrka

4 set

  • 3-5 st Push-pressar 
  • Vila 2-3 min

Resultat: 60kg – 65kg – 70kg – 75kg och sen en bonus på 80 kg

Kände mig stark här och klarade alla på 5 st reps.

Metcon

E.M.O.M 16 min (Every Minute On the Minute)

  • Ojämn: 5 st Styrkefrivändningar @ 50 kg
  • Jämn: 10 st Burpees

Kändes också riktigt riktigt bra kanske lite för lågt på styrkefrivändningarna, men bra teknik och position idag. De sista varven av frivädningar gjorde jag på runt 12-15 sekunder så det var bra intensitet på dom också. Burpees finns det ju en finns hatkärlek till och idag försökte jag hitta lite alternativa nergångssätt på så man sparar armarna och axlarna mer. Funkade också riktigt bra och de två sista körde jag på och gjorde på runt 20 sekunder som är helt ok.

Så detta var fjärde passet i rad för denna veckan så nu är det dags för lite vila här i två dagar innan det är dags för lagpass på söndag som jag ser fram emot. Lagpass är alltid speciella och roliga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>