Historian bakom Tumblr utav en av ”grundarna”

Snubblade över en bloggpost som är skriven Marco, grundaren till Instapaper, som var med att hjälpa till att starta Tumblr tillsammans med David Karp. Detta är hans historia kring företag och hur det gick till att ta sig från två personer till att bli uppköpta för 1,1 miljard dollars av Yahoo.

Han beskriver Tumblr som ”The One-person product” där han menar att David Karp har drivet det med en järnhand och inte lyssnat mycket på andra och han jämför honom även med Steve Jobs till sättet. Stora ord, men han har precis sålt sitt företag för miljard belopp så…

Tycker alltid det är intressant att läsa om liknande historier och hur det gått till och hur dom gått tillväga. David verkar varit återhållsam med pengarna och teamet.

Det är väl en dröm som alla har som håller på med webben och tjänster. Att oavsett om man är självkritisk och alltid tycker man kan göra bättre så finns det väl inget större bekräftelse än att någon utifrån kommer och vill köpa det du har gjort. Good enough med andra :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>