WebReady Solutions får nytt utseende

Idag har jag sutit hela dagen med att sitta och slutföra det sista på hemsidan som ska bli mitt företags ansikte utåt.
Jag har jobbat med det lite i omgångar efter vad skolan ha tillåtit. Det mesta har varit klart och det sista jag hade att göra idag var att färdigställa kontaktformuläret på hemsidan.
Det var lite små pilligt då jag gjorde det med PHP och ville ha det så man fick dynamisk känsla över det och kontrollerar uppgifterna som matas in. Det är också fixat så att om du inte matar in det som måste fyllas i så får du felmeddelande och de fälten blir rödmarkerade och din information ligger fortfarande kvar. Allt för att det ska vara så lätt som möjligt och inte ska kunna misstolkas eller uppstå någon irritation. Det är nästan så att jag tror att min MDI lärare hade blivit rörd.
Det är det första riktiga jag har gjort i PHP på egen hand och med hjälpa av sessions och jag är riktigt stolt själv. Jag kan, jag är grym! Kan möjligtvis leva på den boosten någon timme framöver innan jag fastnar vid något nytt problem och inser hur lite man egentligen kan.

Tanken med hemsidan är även att det ska komma upp en portfolio, men eftersom jag inte har så mycket att visa just nu så vill jag inte väcka någon irritation med att ha en knapp som man inte kan trycka på. Så min portfolio kommer att komma upp så fort jag känner att jag har tillräckligt mycket att visa och jag har kommit på något bra sett att visa det på.

Så ta gärna en titt WebReady Solutions.

Skriv gärna en kommentar med lite feedback eller konstruktiv kritik. För man jobbar ju hela tiden på att bli bättre.

 1. Joacim Ståhl Svara

  Riktigt nice! Härligt att du börjar med PHP med, tror du kommer har stor nytta av lära dig det. Ser fram emot referenser m.m i framtiden.

 2. Patrik Karlsson Svara

  Ser riktigt fint ut Nicklas! Kul att se att det går bra för dig! Keep on goin!

 3. Elin Svara

  Super nice sida!!
  Den har du gjort riktigt bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>