WebReady Solutions får ny webbplats

Det var ett tag sedan jag uppdaterad min företagssida. Det har varit något som har legat och gnagt bak i huvudet och i brist av tid inte riktigt kunnat ta tag i det.
Men efter ett större kundjobb och avslutade studier så var det nu dags att ta tag i det eftersom jag nu ska ändra lite inriktning med företaget och då är det viktigt att ha ett snyggt yttre. Någonting man kan stå för och vara stolt över. Det är viktigt när man ska sälja sig själv. WebReady titulera sig hädanefter som webbyrå i Kalmar.

Jag valde ändå att göra lite enklare design och utesluta bloggdel och liknande för att slippa pressen att behöva uppdatera sidan hela tiden. Man kan göra det viktigaste att få tag på mig och få en uppfattning om företaget och även kolla på urplock på vad jag har gjort för tidigare jobb.

WebReady-Solutions---Webbyrå-i-Kalmar

Vad tycker du om min nya företagssida?

www.webready.se

  1. Erik Anderson WP10 Svara

    Gillade den starkt! Nödvändig information går lätt att hitta å framförallt väldigt snyggt å stilrent utformad! Thumbs up!

  2. [...] och med att jag lanserade min nya webbplats för mitt företag som vill profilera sig som webbyrå Kalma... jarnesjo.net/5-anledningar-att-anvanda-wordpress-till-din-webbplats

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>