WebReady Solutions får nytt uppdrag

Nu har mitt företag fått sitt första riktigt skarpa arbete. Jag har gjort en hemsida åt GRG Bygg AB innan, men det var lite speciellt då det inte var någon offert inblandad och alla pengar kanske inte var dem vitaste.
Nu är det iallafall företaget Kalmar Stängsel & Transport AB som har bytt namn och behöver en helt ny hemsida. Det var ingen idé att försöka uppdatera och göra om den gamla sidan dem hade under sitt föregående namn. Den sidan var helt uppbyggd på tabeller och användarvänligheten på sidan var väl inte den bästa heller. Så det var inte mycket att välja på.

Dem kontaktade mig och bad om en offert på en ny hemsida. Så jag skrev ihop en offert och så satt jag mig ner och gjorde en mockup på förstasidan och en undersida.
Dem verkade gilla vad jag hade sänt dem så dem ville ha ett möte. Så då blev det finskjortan på och så begav jag mig bort till deras kontor. Där diskuterad vi mockupen jag hade sänt dem och de hade lite funderingar och åsikter om den så vi gjorde lite justeringar på den och sen var dem nöjda och sen var det tummen upp och så fick jag grönt ljus för att få göra den.

Kändes underbart då jag hade varit lite nervös över offerten, men det var aldrig någon diskussion om den.
Många fastnar när man förklarar över hur viktigt det är att finnas på nätet då den mesta informationen söks därigenom. Samtidigt får man förklara att det räcker ofta med en eller två kunder som beställer ett jobb tack vare hemsidan så har dem tjänat igen de pengarna de lagt ut på hemsidan. De får ju också en stående reklamplats på nätet vilket dem kan jämföra med vad dem hade fått för pengarna om de hade annonserat i t ex i en tidning.
Viktigt att ha säljargument till hands två kund tvekar eller ifrågasätter. För tydligt är det svårare att betala för en hemsida än andra produkter. Det är väl för att man inte riktigt kan ta på det.

Jag återkommer senare med information om hur det går med jobbet åt Kalmar Stängsel & Transport AB.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>