Nytt domän/projekt: ogillar.se

Jag köpte domänet ogillar.se igår kväll och det var kanske ganska spontant. Jag har tröttnat på olika saker på sistone och framför allt har jag lackat på Internet Explorer som kör sitt egna race när det gäller att följa standarder på nätet. Vilket gör det mycket omständigare att utveckla hemsidor då man hela tiden måste vara på sin vakt på hur det tolkar saker och ting. Varför kan dem inte göra som alla andra?
Nog tjatat om det, men som skämt så började saker och ting som inte var som jag tyckte det skulle vara hamnade på min ogillar lista.
Så första tanken var bara att köpa domänet och helt enkelt bara lägga ut en lista på saker jag ogillar. Men ju mer jag har tänkt på det kan man ju faktiskt göra det till en tjänst där folk får skapa sina egna listor och även ha som en topplista på saker som folk ogillar mest och varför. Tanke är då att man får ett subdomän, som nu är så vanligt, som t ex jarnesjo.ogillar.se där listan presenteras.

Detta kan ju ses som en väldigt onödig tjänst fast det är ju många tjänster på nätet, men framför allt så tänkte jag ha det som ett läroprojekt. Så vi får se vad det blir av det. Just nu är det inte prio ett, men det är något jag kommer jobba på så fort jag får tid bara för personligen kunna redovisa min ogillar-lista offentligt.

Jag återkommer här på bloggen så fort det händer saker och ting på ogillar.se.

  1. Andreas Eriksson Svara

    Klockrent faktikst. Tror detta kan bli en sån site som kanske inte är supernödvändig men ändå kommer bli stor och rolig.

  2. Henrik Sjödahl Svara

    Låter som ett intressant projekt nicke… Ska bli roligt och se hur resultatet blir.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>