Rösta på ditt favorit 24hbc projekt

Handlat.nu som när vi släppte den under 24hbc

Handlat.nu som när vi släppte den under 24hbc

Nu är 24 hour business camp över för denna gången och det har varit en jätte rolig och nyttig erfarenhet för mig personligen. Det var mycket intressant att träffa alla människor som man bara pratat och träffat genom t ex Twitter och läser om på bloggar. Idéerna bara sprutade där uppe och det vara en helt underbar miljö att träffa nya människor som är likasinnade och utveckla på. Jag kommer absolut att ta möjligheten att delta igen om tillfälle ges. Jag tänkte skriva en längre post angående evenemanget och de tjänster som utvecklades under dessa 24 timmar.

Spontant skulle jag vilja tacka dom som var med i mitt lag och utvecklade tjänsten tillsammans med. Det var riktigt givande. Visst det finns ett par buggar och liknande och saker som man skulle vilja göra bättre. Men om vi ser till hela hur mycket vi lyckades åstadkomma under 24 timmar så är det grymt imponerade av oss. Vi lyckades på ett eller annat sätt att implementera alla funktioner som vi hade satt upp som mål. Som sagt kanske inte med den kvalitén som hade önskats, men vi GJORDE det. Vi är bra vi! Tanken och funderingarna kring projektet är väl att det ska jobbas vidare på det och förhoppningsvis nischa den lite när det finns tid. Tror riktigt mycket på idéen. Nu till det som egentligen skulle förmedla med denna posten.

Det är så att 24hbc har något som dom kallar ”Folkets röst” och det går ut på att folk får rösta på dom fem projekt som dom gillar mest/bäst. Handlat.nu som var mitt/vårat projekt är naturligtvis en av dom 54 projekt/tjänster som skapades under eventet som man nu kan rösta på. Gillar du våran tjänst så får du gärna lägga en röst på oss.

Du ser och kan rösta på projekten på www.24hbc.com/2009/10/rosta-pa-dina-favoriter-fran-24hbc.html

  1. Trackback: Länkar – 02 Nov 2009 « Tobias
    [...] Jarnesjö – Rösta på ditt favorit 24hbc projekt31 Oct [...]...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>