WOD Söndag 3 februari 2013

Dagens WOD inleddes kl. 9:45 vilket jag påmindes om när uppvärmningen drog igång och pumpen skulle börja jobba. Kroppen hade inte riktigt startat, men det skulle den snart att göra vare sig den ville eller inte.

A: Teknik & Styrka: 3 rundor

  • 6-8 st Knäböj
  • Vila 90 sek
  • 8-10 st Enarmsrodd
  • Vila 90 sek

Resultat: 8 x 50 kg / 10 x 16 kg – 8 x 60 kg / 10 x 16 kg – 8 x 80 kg & 8 x 90 kg / 10 x 26 kg

Kändes riktigt bra och efter en månadsträning så är det dags att börja lägga på lite vikt på övningarna när viss teknik börjar sitta. Så idag så skulle vi se vad jag skulle tänkas ligga på för att klara 6-8 st knäböj. Innan jag började här så har jag kört på runt 50 kg med fotbollen så vi började där, men det kändes bra och ökade lite till och till sist så slängde jag på 80 kg och det kändes lätt så jag körde en runda på 90 kg direkt efter och det gick bra också. Men jag kan tänka mig att det är runt 100 kg jag ska ligga för att kunna köra 6-8 st och då också ungefär 75 % av sitt max. Riktigt kul att få slänga på lite vikter och få börja mäta i lite vikter också.

B: Metcon: 3 rundor på tid

  • 30 st utfallssteg
  • 15 st toes-to-bar
  • 400 m löpning

Resultat: 12:06 min

De två första rundorna kändes riktigt bra och hade bra flow på det hela fast jag fortfarande gör strikta T2B. Men den sista omgången blev en plåga. Utfallsstegen rullade på bra men T2B klarade jag bara 10 st och sedan var jag slut i magen och fick verkligen slita för de sista 5 och löpning kändes som att springa om kring med stridsmundering.

Så en slutsats av dagens pass är att det är dags att dra igång löpningen och då börjar lägga in intervallpass så jag får upp flåset ordentligt och inte kroknar av 1200 m :/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>