iPad nästa medlem i Applefamiljen

Nu ska vi se vart vi ska börja. Sitter i soffan på kontoret och skriver mitt första inlägg på en iPad. Känns ganska naturligt och det ar går förvånads värt bra.
Första känslan när man packar upp den är som med alla Apple grejer svåra att beskriva. Det är något speciellt, men visst sen är man en ”Apple fanboy”.

Det enda som är att jag är lite små förbannad på att jag inte har mitt micro-sim, men det är Telenors fel och absolut nagot jag kan leva utan i två dagar till.

Efter ha suttit och väntat i evigheter på att den ska synka med alla appar jag någon gång har laddat ner till mina iPhones inlagda så var det dags att börja exprimentera. Första riktigt coola appen är Flipboard (iTunes) där man får olika socialflöden presenterat pa ett riktigt snyggt satt och precis som en schysst designad tidning.

Efter detta så blir jag lite smått irriterad över att inte många program är kompatibla med iPadens format utan ser ut som skit. T ex Facebook-appen som är horribel. Ett företag som är så stort och med så mycket muskler borde kunna göra mycket bättre ifrån sig, men de är så stora så det kan väl göra hur de vill utan några komplikationer.

En annan sak är att en annan som nu har haft iOS4 i iPhonen ett bra tag tycker det är riktigt kasst att gå tillbaka till det gamla utan multitasking stöd och mappar och sedan finns det inte ÅÄÖ (vilket jag får ändra på datorn sen för att få ett skönt flow).

Men en sak är säker och det är att jag kommer ha användning för den vilket många ifrågasätter.

Bjuder på lite bilder vid unpacking:

iPad

IMG_0973

Man kan göra den á la Flavors Flav style som smycke

Man kan göra den á la Flavors Flav style som smycke

  1. Bunny Svara

    Tänk om Apple kunde rätta till sina buggar åxå… :S

    http://katidis.wordpress.com/2010/10/05/jag-kommer-aldrig-mer-att-kopa-teknik-i-fruktdisken/

    Mvh

  2. Danne Lundqvist Svara

    Underbart! Flavor Flav och Apple känns som varsin ände av verkligheten stilmässigt. Att föra samman dem är stort ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>