WebReady får nya profil och webbplats

Det känns otroligt stort och roligt att få visa upp vår nya logotyp tillsammans med vår nya webbplats. Det är ett steg i helt rätt riktning för oss och skönt att kunna presentera oss och företaget på ett mer korrekt och uppdaterat sätt.
Symbolen i den nya loggan är ett ”W” för web och andra delen är en bock som symboliserar ”ready” som där av bli företagsnamnet, WebReady.

Webbyrå WebReady Sweden AB

Det händer mycket roligt just nu på Kaggensgatan 19, som är vår nya adress för företaget. Vi har lyckats få tag på en mycket trevlig och ljus vindsvåning på 70 kvm mitt i centrala Kalmar. Vi har även gått från tre till fyra. Sedan januari så jobbar Erik Falk hos och utökar kunskapskvoten i företaget.

Vi har även valt att gå mer åt att bli en webbutvecklingsbyrå i Kalmar en tidigare uttalat webbyrå i Kalmar. Vi väljer att fokusera ännu mer på det vi är bra och specialiserade på just webbutveckling.

Så kolla gärna in vår nya sajt och profil och säga vad ni tycker på webready.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>