Aptana ”Initializing Index..” lösning

aptanaJag har kört Aptana som min huvudsakliga IDE när jag utvecklar sidor och mina projekt, men för ett par veckor sedan så fick det stryka på foten för att det började bli riktigt segt. Varje gång jag sparade i ett projekt så skulle projektet byggas och det tog fler sekunder. Fruktansvärt enerverande när man bara ändrade något snabbt i CSS:en t ex.

Nu har jag kommit under full med det var som orsakade det hela och det är att alla mina projekt var öppna så markera alla projekt och välj ”Close Project” eller välj det projektet du jobbar med och välj ”Close unreleated projects”. Med detta lilla ingrepp så kommer allting att flyta precis som alltid förut och kanske till och med bättre för vissa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>