Mitt resultat från #blogg30 på 60 dagar

Nu i slutet av mars eller rättare sagt den 24:e mars var sista dagen på min egna variant av #blogg100 vilken jag har valt att kalla #blogg30. Vilket gick ut på att jag minst skulle skriva 30 st poster under 60 dagar och detta efter att jag tvivlade på mig själv att jag aldrig skulle klara av 100 poster på 100 dagar i följd.

Resultatet blev att jag skrev 59 st poster under 60 dagar vilket är helt klart över förväntat. Visst så hjälpte det till att jag under samma period började att skriva träningsdagbok vilket jag har haft nytta och som har utgjort 30 st av inläggen.

Det var endå en väldigt intressant litet projekt som gör att man får tänka till planera vad man ska skriva om. Personligen upplevde jag att vissa länkar eller saker som jag vanligtvis bara hade twittrat om blev nu en bloggpost istället. Men det ser jag bara som positivt och att man vanligtvis bara är väldigt bekväm.

Kommentera mera

Något som jag funderat en del över och även sett andra skriva om är att det här med respons på sina poster. Det är inte så mycket kommentarer som det var i början när man började blogga. Vilket i mitt tycke är väldigt tråkigt och synd och det behövs inte mycket mer än ett par ord eller liknande för att visa uppskattning till en bra, rolig eller intressant artikel. Jag älskar när folk kommenterar på min blogg och försöker göra det så mycket som möjligt hos andra för jag anser att dom uppskattar det lika mycket som jag skulle göra det.

Lite statstik

Statistik under #blogg30Så här har min statistik sett under under de 60 dagarna som har gått. Har aldrig haft någon monstertrafik till min blogg, men kul med en ökning och man ser klart och tydligt när jag var aktiv och inte.

Som vanligt så var under perioden min post om hur du synkar Google Calendar med iPad den mest populära här på bloggen, men om man ska se till det jag skrev om under perioden så var det min träning som verkade locka många. Permalänkar och struktur i WordPress uppmärksammades mest där efter om man ska kolla på enstaka poster och detta tillsammans med WordPress-plugin jag använder här på bloggen som drog mest besök.

Tankar och funderingar

Så det verkar som folk är mest benägna om att läsa om utveckling och WordPress. Eller ja jag gav er väl inte möjligheten att läsa om någon annan utveckling. Borde bli bättre på det, men ofta jag inte känner mig jätteduktig på ämnen och då håller jag hellre inne på tankar och funderingar vilket är dumt. Det finns alltid folk som är bättre än en själv, men samtidigt finns det folk som är var man själv var för ett år tillbaka eller precis när man började som troligtvis tycker sådana artiklar är bra och intressanta och samtidigt så kan ju folk som är duktigare dela med sig av sina tankar och funderingar kring ämnet.
Jag ska banne mig bli bättre på att skriva mer om annan utveckling och inte vara så satans rädd för vad alla andra tycker.

Detta blev ett lite längre inlägg än vad som var tänkt från början, men kände att jag behövde det här.

  1. Andreas Eriksson Svara

    Härligt att läsa! Riktigt kul. Och jag håller med angående bloggandet om andra ämnen, man ska inte fundera så mkt på vad andra tycker utan bara köra, men jag vet, det är inte så lätt. Men jag tycker du ska köra på!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>