Minivariant av #blogg100. #blogg30 under 60 dagar

Jaha då har jag ryckts med av den senaste hajpen på Twitter som kallas #blogg100. Det går ut på att man ska skriva 100 inlägg under 100 dagar vilket är ett hästjobb som kräver en del planering och uthållighet för att kunna genomföra.
Jag insåg ganska snabbt att jag inte skulle klara av det då tiden inte riktigt räcker till som det är och det handlar om att prioritera saker och ting. Samtidigt tycker jag att det hade varit skitroligt att göra och en spark i röven för att komma framåt och igång igen.
Så därför kommer jag att köra en minivariant av det hela vilket jag själv kallar #blogg30 vilket kommer att gå ut på att jag ska skriva 30 poster under 60 dagar. Detta är något jag själv känner känns som ett realistiskt mål.

Innan jag tog beslutet av att göra detta så funderar jag mycket över vad jag ska skulle skriva om och kom fram till att jag inte är riktigt nergrottad i något specifikt som jag skulle kunna dela med mig av och göra en följetång av. Så därför kommer det bli allt mellan himmel och jord, men jag kommer att skapa en ny kategori här bloggen: träning där jag kommer att skriva om min senaste utmaning Crossfit. Jag kommer att exkludera denna kategorin från RSS-feedn och startsidan så att folk som följer min blogg för andra spretiga inlägg inte ska behöva ta del av denna egocentriska kategori som kommer att handla om tankar, funderingar och även användas som träningsdagbok.

Fan ta er Andreas & Joacim som har fått mig till att göra detta.

  1. Erik Falk Svara

    Kul, jag kommer att följa!
    Jag förväntar mig de obligatoriska bilderna på trasiga händer från kettlebell swings, dagliga resultat samt personbästa. Kör hårt, kompis! :)

  2. [...] när jag bestämde mig för att köra min Blogg30 så bestämde jag ju samtidigt att jag skulle börja s... jarnesjo.net/exkludera-kategori-fran-loop-feed-arkiv
  3. [...] i slutet av mars eller rättare sagt den 24:e mars var sista dagen på min egna variant av #blogg100 vil... jarnesjo.net/mitt-resultat-fran-blogg30-pa-60-dagar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>