Lagwod – sista gruppasset innan personlig programmering

Igår så körde jag mitt sista inplanerade gruppass på Crossfiten här i Kalmar och från och med idag så kommer jag att få personlig programmering. Få och få jag har köpt 3 månader för att utvärdera om det kan vara något för mig.
På ett mer koncentrerat sätt försöka täppa mina svagheter och bli jämnare som utövare är väl målet skulle jag vilja säga, men vem vill inte bli så bra som möjligt och se vad man kan ha för potential.

Jag blev jäkligt pepp när jag för 3 veckor sedan gjorde ett nytt fystest bara 3 månader efter mitt förra. Vi började med en calipa-mätning som visade på grymt bra utveckling på den korta tiden och jag slog 7 stycken PR av 7 möjliga så det måste ju anses vara grymt bra.

Personligt rekord i benböj 140 kg (+5 kg), marklyft 175 kg (+15 kg), viktade pull-ups 33 kg (+8 kg), viktade dips 44 kg (+4 kg), styrkeryck 60 kg (+60 kg) och två övningar till.

Detta har jag åstadkommit genom att bara gå på de vanliga gruppassen så det duger gott och väl som grym träning. Men nyfiken som är vill man nu se vart det kan bära av med ett träningsschema anpassat bara för mig.

Men nu till dagens pass som var ett lagpass utan styrke och teknik-del utan det var en 30 min lång AMRAP.

Metcon

30 min ARAMP

  • 5 st armhävningar
  • 10 st kb-svingar
  • 15 st air-squats
  • 200 m löpning
  • Vila med den andra kör

Resultat: 19 rundor och 150 m

Det var en skön wod som gick att köra på från början till slut. Du behövde inte köra någon taktik direkt utan det var bara att köra på hårt varje varv för du fick ganska mycket vila så du hann att återhämta dig medan den andra körde.
Jag körde tillsammans med Maria och vi höll bra tempo rakt igenom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>