HGHK får ny sajt och logotyp

HGHK, HG Höghöjdsarbeten & Klätterteknik AB, får idag ett ansiktslyft på sin hemsida och passar även på att skaffa sig nya logotyp. Företaget har sitt säte i Borgholm, Öland, men har hela Sverige som sin arbetsplats. HGHK har specialiserat sig på höghöjdsarbete där man bland annat är utbildade iRATA. Grön-Fri entreprenör när det kommer till tak- och fasad rengöring vilket är en världsledande produkt som går in på djupet av problemet. Trädfällning och är också en av grejerna dom har specialiserat sig på och då främst på träd i trånga lägen. Man har även nu utbildat sig på asbestsanering.

HGHK kontaktade WebReady Solutions för att skapa sig ett ansiktslyft på hemsidan och även skapa sig en ny logotyp. Man ville framför allt inte ha så mycket text på sidan utan ville främst jobba med bilder och väcka ett intresse för potentiella kunder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>