Kalmar Stängsel & Transporter AB

I onsdags så var det dags att släppa en nya kundsida för mitt företag WebReady Solutions. Denna gång var det Kalmar Stängsel & Transport AB. Det är som det låter ett Kalmar stationerat företag som sysselsätter sig med att sälja och montera stängsel och även att köra djurtransporter, oftast med slaktdjur.

Målet var att skapa en stående reklamplats på internet
Varför dom hörde av sig och ville ha en nya hemsida var för det första för att deras gamla behövde ett ansiktslyft och det gäller att hänga med i tiden. Ena annan faktor som spelade in var att man hade sätt ett ökat intresse från kunder och leverantörer just på deras hemsida. Så de satsade helt rätt med att gå ut och säga att dom vill ha en stående reklamplats på internet. Det blir knappast billigare att annonsera i tidningar och syns i olika medier, men att satsa på internet är helt rätt då fler och fler använder – eller rättare sagt i stort sett alla. Då är det billigt att för en engångskostnad sedan ha en reklamplats som alla kan hitta när dom vill.

Målet var att skapa en webbplats som passar alla oavsett ålder så ska man snabbt och enkelt hitta den informationen man hittar utan för mycket icke relevant information. Detta tycker jag har lyckats bra med och jobbat mycket med bilder som får sidan att leva upp och tala mycket för sig själv. Nu ska det bli intressant och följa utvecklingen sidan ifrån fler potentiella kunder som hittar till den och jag kommer fortsätta att jobba med sidan och följa upp hur detta går.

Så ska du ha stängsel så är det Kalmar Stängsel & Transporter du ska höra av dig till då har mer än 20 års erfarenheter inom branschen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>