Första dagen på kontoret

Nu sitter man första dagen på kontoret efter en föreläsning på morgonen. Första dagen var väl egentligen igår då vi fick nycklarna och så, men det var massa saker som inte gick att göra klart då Linus som håller i spakarna var det gäller kontorsmöbler, koder och liknande inte var här så skulle det göras idag. Dock så kunde han inte närvara idag heller, men nu verkar det som om killarna(Jocke, Anden) har fixat ett möte imorgon kl 9 och då ska det skrivas kontrakt och fixa till det med möbler, koder och allt vad det innebär. Men framförallt så hoppas vi på att få i ordning på internet då vi just nu har myglat till det lite och satt en router i ett av konferansrummen där det är öppen lina och så startat superduper nätverket ”Utomic HB”.
Jag kommer försöka att lägga upp lite bilder efter vad det lider, men så länge så får ni ett par på kontoret som är på 14,5 kvm så ni får en lite bild  på hur det ser ut och vart framtiden kommer att skapas.

KontoretJocke and Andy-Boy

PS. Det är min plats den med det schysstaste tangentbordet, musen och den största skärmen :)

  1. Patrik Karlsson Svara

    Ser riktigt nice ut! Riktigt kul för er! Önskar er all lycka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>