10 000 tweets

Idag passerade jag den magiska gränsen på 10 000 tweets. Nja, inte direkt va? Men lite kul ändå och jag som gillar siffror är ju tvungen att ta upp det i alla fall.

Maj 2009 så registrerade jag efter att Andreas hade tjatat på mig i ett halvår. Jag vet skeptiskt till det då det var mest amerikanare där och såg väl inte riktigt nyttan i det till en början. Hängde mest på den svenska tjänsten Bloggy då där var det mest svenskar och likasinnade. Men när jag väl registrerade mig så var jag hooked och jag byggde till med en egen variant som jag kallade ”Shout!” i ASP.NET-kursen som vi hade där runt den tiden.

Så nu nästan fyra år senare så har man lyckats att spotta ut sig 10 000 tweets mesta dels nonsen troligtvis men en hel del intressant och roliga tweets.

Jag var mycket medveten om att den 10 000 tweet var på G och funderade länge på vad jag skulle skriva. Så det föll på att jag skulle skriva 10 000 med romerska siffror och det jag fick fram då var att det brukades att skriva som ett X med streck över likt: X men det är inget tecken som man kan åstadkomma med bara tangentbordet. Hmm då kunde man skriva det med parenteser runt likt: (X) men var inte så roligt tyckte jag och när jag funderade på att hitta på något annat så hittade jag CCI?? som jag fastnade för, men sedan visade det sig att man skapat en symbol efter just detta som blev mitt val: ?. Så kort och gott ett tecken blev det.

  1. Andreas Svara

    10.000 tweets, inte illa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>