You suck at PowerPoint – så skapar du bra presentationer

Jag vet inte vad det gäller er, men jag suger på både göra presentationer och tycker väl inte att det är så himla roligt heller. Mycket för att jag inte tar mig tiden och inte lägger ner den tiden som krävs för att det ska bli bra och göra det bra. Men så snubblade jag över denna slideshareen idag och det är helt underbar och spot on gällande allt och det flesta och kan lära alla gällande presentationer, dess teknik och upplägg.

<--- FLASH-OBJEKT BORTTAGET --->

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>