Sushi 2.0

Jag är mycket medveten om att detta inte har någonting med de vanliga artiklarna/posterna att göra, men måste bara. Man kan ju se det som ett affärstillfälle.

Jag måste bara få dela med mig av den underbara sushi som jag och Joacim gjorde i fredags. Vi både två hade suttit länge på kontoret och var ordentligt hungriga och då kom sushi på tal.

Eftersom inte Kalmars enda sushihak var öppet så fick vi ta saken i egna händer och åka till Maxi och inhandla vad som behövde för att göra Kalmars godaste sushi.
Ja, jag sticker ut hakan och säger det för dom var  det. Man fick dom precis som man ville, men lite för mycket wasabi i någon då stickande känsla kom i näsan och tårarna började rinna.

Det kan meddelas att råvarorna kostade 300 kr och med detta så åstadkom vi hela 66 bitar (hade kunnat varit fler då riset tog slut). Det kanske kan anses som dyrt, men man tjänade sig en bra hacka där istället för att köpa det på ett sushihak.

Tidsåtgången låg på en och en halvtimme och då är tiden vi väntade på riset inräknat.

Visst ser det smariggt ut?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>