Se upp för Hewal Företagsrådgivarna

Jag blev uppring av Hewal Företagsrådgivarna förra veckan. Dom presenterade sig och var trevliga och dom lade fram sitt erbjudande på ett mycket bra och lovande sätt.
Det dom erbjöd att man kunde teckna ett så kallat ”prov” abonnemang där man som nystartade företagare kunde få företagsrådgivning för 99 kr/månaden.
Mina föräldrar är egna företagare så jag kan ju fråga dom mycket saker, men samtidigt kan ju inte dom allt så det lät schysst. Men jag kände igen Hewal från någonstans men jag kunde inte riktig placera var ifrån.
Personligen är jag mycket försiktig av mig och vill gärna kolla upp saker innan jag säger för mycket. Som tur var så satt jag vid datorn så jag gjorde en snabbsökning på Google. Genast så såg jag var ifrån jag kände igen det. Precis under Hewal egna hemsida så är det en länk till min gode vän Joacim Ståhl som hade blivit utsatt för deras minst sagt tveksamma metoder.

Dom säger en sak, men i verkligenheten är det något annat. Den här så kallade ”prov” abonnemanget är tvunget att sägas upp trots att dom säger att man inte behöver det och gör man inte det så åker man på automatiskt ett helårs prenumeration. Det är riktigt dålig stil och förstår inte att man bygga sitt företag på lögner. Men det kommer att komma ifatt dom också och det kommer bli deras fall.

Så tackvare dessa blogginlägg så avböjde jag Hewals erbjudande och klarade mig som ny företagare från att få det jobbigare än vad man redan har det.

Undvik Hewal hur bra det än låter.

Läs bloggposterna som hjälpte mig.
Hewal Företagsrådgivarna lurar småföretagare
Hewal Företagsrådgivarna strikes again

  1. [...] skrev han en varnande bloggpost: Hewal företagsrådgivarna lurar företag – något som snabbt väckte... karamell.net/varfor-skams-radgivarna-for-foretag-i-norden-for-hewal

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>