DailyPhoto 09/10

Igår var det ganska exakt ett år sedan jag köpt min MacBook och alltså blev macfrälst. Det var efter ett jobb för Kalmar Stängsel som jag fick möjlighet att byta ut min gamla Acer och det kan nog vara det bästa köp jag någonsin har gjort och det jag har varit mest nöjd över.

I samband med att jag köpte Macen så började med att ta en bild varje dag. Eller rättare sagt så var det tanken att jag skulle ta en bild varje dag men nu ett år efter så lyckades jag att skrapa ihop 212 bilder och det är väl lite si så där med antalet, men roligt att ha. Här följer resultatet:

<--- OBJEKT BORTTAGET --_>

Jag kommer att göra ett nytt försök i år, men denna gången försöka att försöka att hålla mig på samma avstånd så man kan se förändringarna lite bättre och roligare.

Det har varit dåligt med poster från min sida på sistone, men jag kommer förhoppningsvis få lite mer tid och motivation när det är mycket nytt på gång och i slutfas av två tyngre kurser i skolan.

  1. [...] mig själv och det senaste är det som syns här längst upp till vänster. Förra årets resultat, Dail... jarnesjo.net/dailyphoto-1011

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>