CubeCup TV avsnitt 1

cubecupTVNu har vi släppt det första avsnittet av CubeCup TV. Vi kallar detta avsnittet Pilot eftersom det är mycket på test.

Man har lärt sig fruktansvärt mycket av sitta och redigera filmen och lägga upp det innan. Vi har testat lite innan, men nu har vi släppt vårt första officiella avsnitt som absolut inte kommer att bli det sista.

Tanken bakom CubeCup TV är att vi ska diskutera aktuella händelser så sajter, produkter och intressanta människor på och ifrån webben. Tanken med det hela är att vi ska släppa ett avsnitt i veckan som ska vara mellan 20 – 40 minuter långt. I framtiden planerar vi att även släppa ”specialavsnitt”. Då vi går in mer på djupet om vissa saker.

www.cubecup.se/tv/ kan ni se resultatet och kunna följa det hela. Vi kommer även inom kommande veckor att komma upp med våran egna design på sidan, men eftersom vi vill komma ut så snabbt som möjligt väljer vi att ha ett ”lånetema” tills vidare.

Så gå in och kolla på Avsnitt 1 – Pilot och kommentera gärna vad ni tycker. Likväl positiv som negativ feedback. Vi tar mer än gärna emot konstruktiv kritik.

  1. [...] köpte det igår efter att bland annat rekommenderar det i Avsnitt 1 – Pilot av CubeCup TV. Jag k... jarnesjo.net/parallel-5-for-mac-os-x

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>