Månadsskägget över

Jaha nu var experimentet med ”Månadsskägg” över och då är det väl dags att levererar livsnödvändig information om det.
Vi kan väl först och främst säga att jag var den enda som fullföljde mitt åtagande fullt ut. Som sagt tidigare så gav en upp nästa direkt innan vi börjat och den andra att hoppa av skyllde på att han glömde bort vad han gett sig in på och ”råkade” raka sig. Den som höll längst av dem andra fick ge upp för att tjejen ställde krav på han om det skulle bli något så fick han banne mig raka sig och han har aldrig rakat sig snabbare någonsin.

Några slutsatser från denna månaden är att mitt skägg växte och blev 22 mm på en månad och växte alltså 0,7 mm / dag. Tur är väl att håret inte växter lika fort. Hade blivit aningen jobbigt.
Efter att jag rakat mig och sedan såg mig själv i spegeln på skolan samma dag så undrade jag vad det var för en liten pojke innan jag insåg att det faktiskt var jag. Så med andra ord är det ganska manligt med skägg om jag får säga det själv. En annan ovana man lade sig till vara att man kom på sig själv sitta och klia sig i det och ta sig för hakan vilket många har haft roligt åt.

En sak annan sak som är jävligt roligt det är att raka sig och göra olika kreationer och den rakning var inget undantag så här bjuder jag på axplock från man till pojke.

Månadsskägg

Annars så har det inte hänt sig jätte mycket sedan sist. Vi har börjat två nya kurser i Javascript och Iterativ mjukvaruutveckling, men det återkommer jag till vid senare tillfälle. Det enda jag kan säga är att Javascript kursen har börjat i ett bra tempo och ska bli riktigt rolig och användbar att göra.

Sedan har en god vän till mig, Patrik Wall, som studerar andra året på Webbprogrammerings programmet på Högskolan i Kalmar börjat att blogga. Detta tycker jag är väldigt trevligt och på tiden. Han kommer att blogga om allt mellan himmel och jord. Besök Patriks blogg.

  1. Andreas Eriksson Svara

    Alltid lika kul att göra frisyrer i ansiktet. Grymt nöje att se dina frisyrer och bilder!

  2. Patrik Svara

    Klockrent!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>