Månadsskägg

Vi var några grabbar i skolan som pratade om hur mycket ens skägg skulle växa på en månad. Så för att få reda på detta så beslutade vi oss för att låta det växa en månad och se hur man skulle se ut.
Nu är det väl så att det bara är jag och en kvar. En rakade sig ganska tidigt och en annan insåg att han inte hade så mycket att komma med så han gav också upp. Han tyckte bara att han såg skitig ut.
Själv har jag 10 dagar kvar till målet. Man får väl lov att summera det så här långt att det är blandade reaktioner. Vissa tycker man se ovårdad ut och att man absolut inte passar i det. Medan andra, mest äldre, tycker man passar mycket bra i det och borde ha det kvar. Det är lite roligt så olika det.
Personligen är det också blandat resultat. Ibland tycker man att man passar i det och det är helt ok. Framför allt är det skönt att hålla på att raka sig. Vissa dagar så bara kliar det och så ser man ut som en lodare och som häromkvällen när jag åt glass med chokladsås och chokladsåsen fastnade i ”skägget” så var det inte så trevligt.

Ni får ta och döma själva för här har ni en bild från dagen.

skagg
 1. Elin Svara

  Ni är ju knäppa…hehe.
  Försöker ni skaffa vuxenpoäng? ;)

 2. Jarnesjö Svara

  Haha jo men måste sätta lite krydda på vardagen.
  Men lite manligt är det väl?

 3. Elin Svara

  Jo visst är det lite manligt.
  Men inte för mycket ;)

 4. Patrik Karlsson Svara

  Önskar jag också kunde få en sådan manlighet;)

 5. Lena Svara

  Mouha.. Äh så farligt är det väl inte? Beror på, vissa passar i skägg, andra inte. En del i lite, andra med mer. Bara det syns att man håller efter det lite så tycker jag nog det kan passa de flesta. Ser inte så dumt ut, tycker jag.

  Haha du, Patrik.. Tror jag har lösningen till dig. Eller morsan snarare. Hon påstod under hela min uppväxt att om man åt nån hårliknande algerväxt – det låter vansinnigt, jag vet, jag hatade det – så ökar kroppsbehåringen. I dare you! =)

 6. Jarnesjö Svara

  Hmm låter som en intressant teori det där Lena. Jag skulle gärna vilja veta vad det är för ”hårliknande algerväxt” du pratar om. För onekligen verkar jag fått betydligt mer av den varan än vad min bror fått. För övrigt så gillar jag inte kroppshår överhuvudtaget. Ligger nog lätt på topp 10 över saker jag hatar mest. Ansiktet kan jag väl leva med för det är rätt roligt att raka sig och göra olika ”frisyrer”, men annars hade jag kunnat vara utan det.

 7. Emmelie Svara

  Och dig ska jag umgås med på fredag???!!! herreguud! haha ;)

 8. Sanna Svara

  Haha, Andreas har rakat av sig det..yes I did it!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>