Lanserar diketracing.com

La precis upp diketracing.com för den breda publiken här på internet. Det är Mikael Borggren som är bilbyggare på sin fritid och har bland annat byggt en Super Seven ”Saabsther” helt själv från grunden. Han ville då ha en sida där han tackade ”sponsorer” och även dela med sig av bilder. Så det är ett galleri som jag har bygg främst nu med PHP, MySQL och jQuery. Tanken är att det ska tillkomma information om tävlingar och liknande framöver, men då han inte visste riktigt hur det skulle utformas så fick det bli ett galleri tills vidare.

Jag släpper nu sidan utan att ha kollat den i Internet Explorer (då den troligtvis inte ser ut som den ska), utan har bara kollat i Firefox och Safari som jag har att tillgå på Macen och där av kan det se lustigt ut för vissa. Men det ska kollas över så fort jag får tillgång till en PC.

Varför släppa en sidan som inte är ”klar”?
Det handlar om att komma ut med saker och ting på nätet så fort som möjligt och där av också sätta press på sig själv att det måste hända något för då vet andra att den finns.
Hörde även ett bra citat just om detta:

”If U’re not embarrassed when U 1st launch yr site, U’ve spent 2 much time on it.” – Paula M.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>