Kalmar Camp 2008

Sitter här nu på Kalmar Camp 2008. Det är ett evenemang som Joacim Ståhl och hans vapendragare Andreas Eriksson dragit ihop. Denna gång är det mer på test för att utvärderar evenemanget så vi som har blivit inbjudna är studenter från programmet Webbprogrammering 120hp på Högskolan i Kalmar.
Så tanken är om grabbarna är nöjda med resultatet så kommer det komma ett nytt Kalmar Camp nästa år där det kommer att vara fler deltagare.

Inspirationen är tagen ifrån 24hourbusinesscamp.se som går ut på att man ska utveckla en produkt/tjänst på 24 timmar och när timmarna har gått så är målet att du ska kunna presentera och publicera det man utvecklat.
Ett mycket intressant idé och trevlig då man sitter tillsammans och utbyter kunskap och idéer med varandra.

Så mitt projekt blev att skapa denna bloggen. Den bygger på WordPress som jag har gjort en egen design på. Eftersom jag är ganska ny inom detta med webbprogrammering så tyckte jag det var en lagom utmaning.
Jag är mycket nöjd med resultatet än så länge och har lite små saker kvar att fixa. Men det är ju sju timmar kvar. Så jag räknar med att ro mitt projekt i hamn med ganska god marginal.

Värt att nämna är att lokaltidningen Barometern uppmärksammat evenemanget och skrivit en notis barometern.se.

  1. Trackback: Första Kalmar Camp är över « Kalmar Camp
    [...] Jarnesjo - Kalmar Camp [...]...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>