Bloomberg Game Changers ger inspiration

Det var faktiskt en månad tillbaka jag snubblade över Bloomberg och deras serie som dom kallar Game Changers. I vilken dom porträtterar  stora kända människor som ändrat världen på ett eller annat sätt. Den första filmen jag sa var om Steve Jobs och var helt underbar. Idag såg jag min andra och denna gången var det om Larry Page och Sergey Brin.

Jag tycker sådan här ”dokumentärer” är riktigt inspirerande och man blir riktigt pepp när man ser dom. Jag ska själv fortsätta att beta av dom, men vill samtidigt passa på att rekommenderar dom.

Här kan ni komma åt alla avsnitt av Game Changers.

<--- OBJEKT BORTTAGET --->

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>