WebReady har nu beställt visitkort

visitkort_webreadyNu har äntligen fått tummen ur. Det tog bara ett år innan jag skaffade mig visitkort. Mycket dåligt det kan jag ta och hålla med om men grejen var att jag inte var nöjd med min företagslogga innan. Men efter ha haft språngbräda på Kalmar Science Park igår så blev det prio ett denna veckan att införskaffa mig en identitet i affärsvärlden. Jag fick en klar och tydlig reprimand när min presentation var slut när dom ville ha mitt visitkort. Än en gång fick jag stå där och skämmas över att jag inte har fått det gjort. Så nu var det dags att skrida till verket och verkligen göra det en gång för alla. Jag satte mig ner och började skissa på en ny logga och kommer efter ett par timmar fram till ett förslag som jag var nöjd med. Sedan var det dags att börja designa ett utseende på visitkorten. Det tog också en del tid, men vid 21:20 igår så var det klart.
Alltså från beslut till resultat på mindre än en halvdag måste ses som ett godkänt resultat.

Idag så skulle jag bara finslipat på detaljerna och tagit fram rätt mått på som var 90 x 55 mm för ett visitkort. Så nu är det iväg skickat till Kalmarsunds Tryckeri.

Bra inspiration när du ska designa visitkort är envatos sida Graphicriver – Business Cards

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>