Dropbox is the shit

Jag vet inte hur jag har kunnat undgå det innan. Visst jag har hört talas om Dropbox men inte tänkt mer över det och att det säkerligen inte är något för mig. Men ack så fel jag hade. Det är ju världens smuttaste ”program” så väl för företag så som för privatpersoner.

Det går ut på att man får 2 GB (gratis konto) virtuellt utrymme som man kan snabbt och enkelt lägga in bilder, filer ja allt du kan tänkas vilja dela med dig av. Sedan kan du komma åt dessa filer vart du än är bara du har tillgång till nätet. Du behöver inte ens installera programmet på en dator för att komma åt dina filer utan det kan du göra från deras snygga och strukturerade webbgränssnitt.
Men det bästa som jag ser det som jobbar ibland från olika datorer, men även med olika personer så skulle det vara bra om man kunde snabbt och enkelt dela med sig av sina filer och liknande och slippa hålla på att skicka det. Detta löser Dropbox med bravur. Här kan du nämligen skapa en mapp och sedan bjuda in personer som du vill ska kunna ta del och dela informationen i mappen. Allting går superfort och du ser förändringar direkt och i webbgränssnittet kan du se förändringar som har hänt på filerna lite som en versionshanterare. Skulle man även lyckas ta bort filer av misstag så är inte detta heller något problem då du har möjlighet att återskapa dom med ett par enkla knapptryck.

En kanon verktyg i alla avseende som jag tycker borde finnas på varje dator. Detta underlätta så himla mycket för alla.

Så vad väntar du på ladda ner Dropbox nu. Du kommer inte bli missnöjd.

https://www.getdropbox.com/referrals/NTIxMjA3MzQ5
(klickar du på denna länken så sponsrar du mig med 250 Mb)

Skulle du vara bitter och har svårt att se att andra personer dra nytta av dig så ska du klicka på följande länk (men sån är väl inte du?):
https://www.getdropbox.com/

Har säkert glömt en massa grejer som den gör bra också, men upptäck detta själv.

  1. ida Svara

    jag håller med!
    dropbox är the love of my life.. eller ja, det är i alla fall bra :)

  2. Stefan Svara

    Jag har använt Dropbox ett tag nu på mina datorer och är helnöjd med Dropbox.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>