WebReady är numera aktiebolag

Det var på tok för länge sedan jag skrev något här på bloggen. Det har hänt en hel del och framför allt med mitt företag. Min enskilda firma som tidigare har profilerat sig som WebReady Solutions heter numera WebReady Sweden AB och är som ni säkert listat ut är ombildat till aktiebolag.
Det känns som ett steg i rätt riktning och i samma veva som bolaget fick sitt organisationsnummer så hade SocialAgent växt ur sina lokaler och behövde det rummet jag hyrde av dom. Så nästa steg var att börja leta ny lokal. Mindre lokaler i Kalmar var inte det lättaste och hitta, men till sist så lyckades vi få tag på Dagon som hade ett kontorshotell som jag lyckades få ett rum på 20 kvm.

I och med flytten fick jag med mig en anställd, Oscar Karlsson. Vet inte inte riktigt hur det gick till, men kommer att presentera honom senare med en post när jag vet vem han är och vad han ska göra. :)

Företaget fortsätter fortfarande att profilera sig som webbyrå i Kalmar och älskar fortfarande WordPress.

Logon är den samma bara att en liten detalj har förändrats, Solutions är numera Sweden.

  1. Martin Kiland Svara

    Kul att det går bra för dig. Lycka till ditt nya AB!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>