Visa / Göm dolda filer i Mac OS X

Idag kom jag till det läget att jag skulle testköra ett projekt skarpt på webben och jag har suttit och utvecklat i Aptana Studio, underbart utvecklingsverktyg, och laddade upp det på FTP. Det var först då jag insåg att Aptana hade skapat en massa temp-filer på dom jag hade jobbat med. Så nu vill jag naturligtvis ta bort dom, men Mac OS X gömmer filerna förinställt. För att få fram dom gör du på följande sätt:

Visa dolda filer

Show Hidden Files

Göm ”dolda” filer igen

Hide hidden files

Skriv följande för att Visa dolda filer
defaults write com.apple.finder AppleShowAllFiles TRUE
killall Finder

Skriv följande för att Göm ”dolda” filer
defaults write com.apple.finder AppleShowAllFiles FALSE
killall Finder

  1. marie ackell Svara

    Tack. Första gången jag använder terminalen och får det att funka. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>