Uppdateringsproblem Mac OS X 10.5.7

Detta tar mig lite emot att skriva denna posten då jag har gillar min Mac så mycket. Det har varit en trogen vän som levt med mig dygnet runt, men nu har jag faktiskt stött på mitt första setback i mitt förhållande med min MacBook.
Numera när jag kör giltig så kör man ju uppdateringar så fort man dyker upp och det är ju som sagt en Mac så det är bara massa coola grejer dom fixar till.

Men som jag ska i min förra post så kunde jag inte uppdatera min Dailyphoto då jag gör det genom iPhoto men det programmet ballade ur totalt efter att jag kört uppdateringen och jag fattade inte var det och hoppades på att det skulle kunna en ny patch eller liknande som skulle lösa det, men då det inte gjorde det så började jag söka lite på det idag.
Det visade det sig att det låg filer i Auto Import mappen i iPhoto Library package som man tvungen att ta bort så fungerde alldeles utmärkt.
Tråden som hjälpte mig låg på Apples forum och återfinns HÄR.

Sen hade jag också problem att uppdatera vissa program som inte tillhör Apples utgåvor jag laddade då ner Mac OS X 10.5.7 Combo och så fungerade kanon igen. Vet inte varför det blev fel från början, men läste någonstans om att dom hade haft ovanligt många problem vid den uppdateringen eftersom vissa inte ”signerade” sig själv som Apple eller hur man nu ska förklara det och där av visste inte visste inte visa program hur dom skulle reagera och stötte ifrån det då dom trodde det var något fel. Dom hade visst även haft problem med vissa fläktar efter uppdateringen och en del hade råkat ut för detta och bränt sina hårddiskar. Det ersatte naturligtvis Apple om man skickade inte datorn så dom fick undersöka dom så det absolut inte skulle hända igen.

Det var inte alls meningen att klanka ner på Apple utan mer för att hjälpa andra som möjligtvis stött på samma problem utan att lyckats lösa dom.

Länge leve Steve Jobs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>