Vecka 3: Pass 2 – Rackpositionsgång

Efter gårdagens pass som kändes tungt var jag lite kluven för hur jag skulle känna inför dagens pass, men det gick över förväntan. Och det var ett riktigt roligt pass med go styrkedelar och teknikövningar.

A-delen

3 set

  • 3-4 st Bulgarian Split Squats @ 20-24 kg (tempo 30X1)
  • Vila 30 sek
  • 15 st armhävningar med släpp
  • Vila 90 sek

Resultat: 3 x 4 x 24 kg 

B-delen

10 min OTM (on the minute)

  • Börja på 60 kg och bygg upp efter hur det känns.
  • Hängande styrkefrivändning + Front Squat + Full frivändning (utan att släppa stången)

Resultat: 60 kg – 65 kg – 70 kg – 75 kg – 80 kg – 82,5 kg – 82,5 kg – 82,5 kg – 82,5 kg – 80 kg

Kändes riktigt bra faktiskt började bli tungt och svårt att hålla ihop tekniken på 82,5 kg på dom hängande frivändningarna så jag stannade där. Samt jobbade på att försöka träffa stången rätt och komma under. Det är det tyngst jag har gjort på fullfrivändning så det måste man vara nöjd med trots att jag landar ganska brett med fötterna, men det är bara att jobba på nu är jag på G iaf.

C-delen: Metcon

2 set

  • 40 m släde @ +50 kg
  • 200 m gång med skivstång i rackposition (på axlarna framför huvudet med höga armbågar) @ 60 kg 5 burpees / nersläpp
  • 20 st hallonbåtar
  • Vila 3 min mellan seten

Resultat: 1: 3:50 min – 1 nersläpp – 2: 4:42 min – 2 nersläpp

Jobbigt både mentalt och fysiskt med gången men fruktansvärt bra övningar.

Nu väntar vila under morgondagen och då ska jag åka och kolla och se om jag kan hitta någon go race-hybrid som jag kan latja med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>