KalmarCamp går in på dag 2

Nu har man fått sig ett par timmars sömn. Dock inte så mycket som man hade önskat och att dem snodde en timme i natt som inte var helt optimalt då man gärna hade tagit en i stället.

Hur har det fortskridit för egen del?
Ja, det har väl inte gått så där jätte lysande som man hade hoppats. Började med att göra en design som de visade sig att jag inte hade någon nytta alls av. Satt mig och började koda lite så det jag har gjort är ett login, skapa nya användare och posta lite inlägg. Kan verka inte så avancerat, men det första jag har gjort så jag är väldigt nöjd med vad jag har åstadkommit än så länge.

Planer för dag två?
Det stora målet med dagen är att göra en hyfsad design som jag kan använda mig av och implementera min kod på. Alltså sen få en väldigt väldigt enkel version av min tjänst.

Vad jag gör?
Det kan ju vara bra att berätta det också. Jag håller på att utveckla www.ogillar.se som jag har ett ägt ett tag. Meningen är att man ska kunna skapa sin egna lilla profil och snabbt och enkelt lägga in små saker som man inte gillar. Simpelt! Men ett väldigt bra sätt att få jobba på sin PHP.

Återkommer när vi börjar närma oss slutet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>