Tillskott i Mac-samlingen

Magic Mouse & Airport ExtremeIdag så blev det tillskott i Macfamiljen Jarnesjö. Jag gick lite efter Emil i Lönnebergas citat ”När jag inte har några pengar kan jag inte köpa Sockerdricka och när jag har pengar så får jag inte köpa Sockerdricka. När ska jag då få köpa det?” Så jag pallrade mig ner till K-store här i Kalmar och slog till.

Har länge funderat en Magic Mouse och en AirPort Extreme men inte riktigt kunna bestämma mig. Men nu när min Mighty Mouse lämnades in hos MediaMarkt i början av veckan efter en hel del strul med släppande rörelse. SÅ kunde jag inte längre hitta ursäkter och köpte mig en Magic och för att han inte skulle känna sig ensam blev det som skrivet en AirPort Extreme också.

Det lilla jag nu har suttit med min nya mus så är den underbar. Tänkte skriva liten summering av båda mina nyköp lite längre fram när jag har hunnit testa dom ordentligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>