Kunduppdrag: Casual Friday of Sweden

De senaste månaden har jag fått ett uppdrag från ett nystartat klädföretag, Casual Friday of Sweden. Det är ett mycket roligt jobb med lite annorlunda upplägg som kommer att bli riktigt bra och roligt. Den första versionen av sidan finns ute för allmän beskådning idag på www.casualfriday.se denna är framtagen tillsammans med define. som har stått för konceptet och formgivning medan jag har konverterat den till WordPress och byggt lite tillhörande plugins. Detta är som sagt bara första versionen och det kommer att komma en ny innan den 28 augusti och denna kommer att ha ett helt nytt upplägg och då kommer även bloggen vara presenterad tillsammans med en webshop där du ska kunna handla från företagets första kollektion.

Det kommer att bli lite annorlunda, men det är bara roligt att sticka ut lite och alla inblandat hade varit kanon att jobba tillsammans med. I och med version 2 så kommer även en reklamfilm att släppas som är gjord av Transistor Film & Media.

Ni får ett smakprov av filmen här.

  1. Jonas Svara

    Första sidan, andra meningen: ”sin vänner”. I all välmening ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>