Plugins till Google Chrome Mac är nu släppt

Sedan en tid tillbaka så kör jag Chrome som min primära webbläsare eftersom jag tycker den  är snabbare och en hel del små saker som gör mitt surfande och arbete snabbare som små saker som autokomplettering. Dom har även ganska schyssta utvecklingsverktyg. Nu har dom till min stora glädje släppt en utvecklingsversion av Chrome till Mac som tillåter att man använder sig plugin/extension. Det första jag installerade var Pagerank så man får upp vad sidan har just för pagerank på den aktuella sidan man inne på. Annars så spontant tyckte jag det var ganska skralt med plugins som jag ville ha. Det finns mycket till exempelvis Facebook, Twitter, Google Reader, Google Wave, Ebay och liknande, men inget jag jag känner att jag behöver ett plugin för att kunna använda eller underlätta mitt användande. Twitter kör jag externt med Echofon och Readern kollar jag på kvällarna eller vid ”raster” och Wave ser jag inte den stora användningen av idag utan får ge den några månader möjligtvis ett år till innan vi ser dess riktiga potential.

Något som jag saknar är ett plugin som är för oss webbutvecklare som pluginet som finns till Firefox, WebDeveloper Toolbar. Det hade varit riktigt trevligt om det skulle komma till Chrome och då är konvertering över till Chrome fullbordad.

Ladda ner Chrome:
www.google.com/chrome

Extensions till Chrome:
https://chrome.google.com/extensions/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>