Tankar och funderingar kring CubeCup TV

coverVeckan som gick var en liten milstolpe för CubeCup TV då vi spelade in vårt femte avsnitt. Det var vad som var bestämt sedan tidigare att vi skulle göra innan vi gjorde en utvärdering av det hela.

Vi hade en kort diskussion efter programmet precis och vi är väl sugna på att göra om det lite. Kanske inte sikta in oss på nyheter direkt eller bara. Det har varit svårt dom sista veckorna att hitta nyheter som håller klass eller är roliga att prata om. Så vi ska försöka varsin artikel eller intressant händelse som vi diskuterar kommande vecka och se om detta kommer att bli bättre. Vi kanske även slopar Veckans iPhoneapp, Veckans Länktips och Veckans Twitterrekommendation för att istället hitta varsin veckans rekommendation bara.
Det ska inte vara krystat att hitta nya saker som man vill prata om utan det är något som ska falla sig naturligt tycker jag och därför prövar att köra denna varianten.

Om man kollar till hur många som har tittat på våra program så är det helt klart över förväntan i alla fall för egen del. Vi har haft i skrivande stund 531 tittare, det vill säga i snitt 106 tittare per avsnitt, på alla fem avsnitt tillsammans. Detta är riktigt roligt och gör det hela roligare att fortsätta att göra det och även att sitta och redigera på lördag och söndag. Det tar ändå cirka fyra timmar att sammanställa ett avsnitt. Det är tid som man måste hitta.

Det som man känner att har varit lite tråkigt om man ska vara lite negativ och plocka fram det är det att responsen inte varit jättestor. Visst det är 531 st som har kollat på avsnitten, men det är inte många som kommenterar eller kommer med feedback positiv så som negativ. Det är alltid roligt att få en kommentar eller två. Så har  ni något som vi borde förbättra eller gör bra så vore det roligt att höra detta.
Det är bara ett hobbyprojekt och vi gör det mest för egenskull för att få en schyst avslutning på den officiella arbetsveckan, men alltid roligt att höra något när det ändå finns folk kollar på det.

Vi blir inte ledsna om ni ändå väljer att göra det för vi kommer att leverera minst 5 stycken avsnitt till innan det är dags för en ny mindre utvärdering. Så stay tuned!

För övrigt så är detta min 100:e post. Hurra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>